LOFT CN – 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...

Blog【摩卡娱乐官方网站】

其他, 建筑改造, 餐饮空间

Morris+Company | 英国Wildernesse社区餐厅【摩卡娱乐官方网站】

由Morris+Company设计的Wildernesse餐厅是这个新社区的核心区,它位于一个二级保护的乡村庄园内,取代了一个19世纪的温室,现在PegasusLife将其改造成了一个全新的现代化退休社区共享餐厅。

Replacing a former 19th-century conservatory within a Grade II-listed country estate now transformed into a new, modern retirement development by PegasusLife, the Wildernesse Restaurant is the beating heart of this new community.

 

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

 

餐厅由木材建造而成,有着一系列引人注目的拱形天花板,为庄园和社区提供了一个新的共享用餐空间和聚集点。通过精心考虑的开放平面布局和连接内外的大型玻璃开口,与令人印象深刻的历史背景和欣欣向荣的景观形成了强烈的视觉联系。充满光线的内部空间由中央高架灯笼和丰富的饰面加以强调,旨在恢复庄园以前的样子。

Built from timber and with a dramatic sequence of vaulted ceilings, the restaurant offers a new shared dining space and gathering point for the estate and wider community. A strong visual connection is made to the impressive historic context and thriving landscape through carefully considered open plan arrangement and large glazed openings that connect inside and outside. The light-filled internal spaces are accentuated by the central elevated lantern and richness of finishes that aim to reinstate the former pavilion typology to the estate.

 

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

 

餐厅被设想为场地视觉的中心,设计清晰而独特。通过它的形式、规模、外观、材料和细节,来传承其历史。餐厅有着灵活的用途,比如早餐区在晚上转换成威士忌酒吧,一系列私密的用餐空间可以转换成公共活动中心,外部休息区分布在入口露台上。

The restaurant is conceived as a centerpiece to the site vision and designed to be clearly distinct – a communal focal point. Through its form, scale, appearance, materiality and detail, whilst acknowledging and respecting its context and long-lasting heritage. The restaurant provides flexible uses, such as a morning breakfast area that transitions into a whisky bar in the evening, a sequence of intimate dining spaces that can transform into a communal event hub, and external seating areas spread across the entrance terrace.

 

所有的建筑元素都与景观相连,空间有着齐平的门槛和大面积的窗户,鼓励成为共享空间,但公共区和私人区之间的区别也是显而易见的,运用谨慎微妙的门槛,保留了建筑内部的特色,为原本安静的地方增添了生气和活力。

All of the building elements are connected to the landscape with flush thresholds and large expanses of windows which continue to encourage the sense of a shared place. The distinctions between public and private are clearly evident, but these thresholds are discreet and delicate, retaining views into the building and adding animation and vibrancy to an otherwise quiet destination.

 

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

∇ 总平面图
餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

∇ 平面图
餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

∇ 剖面图
餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

 

∇ 模型 models
餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

餐饮空间,国外餐饮设计,英国,社区餐厅,Morris+Company

完整项目信息
项目名称:WILDERNESSE
项目位置:英国肯特
项目类型:餐饮空间/社区餐厅
完成时间:2018
项目面积:190平方米
设计公司:Morris+Company
摄影:Jack Hobhouse

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  •  

    LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建筑改造   概念店铺设计   酒吧设计   水舍   科技公司办公室   杭州v+   如恩   广州源计划   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   广州   深圳   台北   香港   杭州   纽约   巴黎   东京   伦敦   悉尼   巴黎

    项目类型餐厅设计   办公室设计   建筑改造   别墅设计   私宅设计   超小户型   民宿酒店   新零售   工业风格   商业空间  

                      联合办公

    特色分类特辑   LOFT·WORK   想法集   探店   色彩视觉研究室   

     

    项目投稿       找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top